Sova

2010-05-29 | 09:11:37

Vi har nästan fyra kvadratmeter säng, ändå hänger benen utanför. Bekvämt?

Vi har nästan fyra kvadrat meter säng, ändå hänger benen utanför...

Bekvämt?

Mmmmm....

2010-05-28 | 17:17:30

Mörk choklad är gott! (och kladdigt)

Ledig, ledig, ledig:-)

2010-05-28 | 14:23:06
Hemtentan är inlämnad, omtentan är skriven och jag gick ur salen med ett leende, känns som jag klarade den den här gången.  Firade med ett besök på älskade Panduro, snart blir det till och pyssla ihop ett nytt halsband. Passar på att ta det lugnt och pyssla om mig lite. Jag fortsätter på min nya No 'Poo-bana och sitter därför just nu med ägg, honung och citron i håret, det kommer bli så mjukt och fint. Tur att vi köper honung på trekiloshink:-) Har beställt lite prover från TiKey också, naturligt är bra!
Funderar på om man ska ta och packa ner lillskrutt och nallen i vagnen för en snabbvisit på Björns senare? Såg ju ut som att rätt många av oss gamla räfvar skulle dit, så då skulle vi kanske faktiskt träffa folk vi känner. Får se vad maken tycker...


//Catrin

Kan halvt andas ut...

2010-05-27 | 14:45:59
Nu anser jag mig vara färdig med hemtentan. Pieew! Ska bara skriva ut och lämna in den imorgon. Återstår gör morgondagens omtenta i vård och ohälsa. Vet inte hur det ska gå. Jag tror egentligen inte att det så mycket fel på faktakunskaperna, det gäller mest att lyckas sätta dem på pränt. Jag hatar långa tentor! Efter två timmar så ids jag liksom inte längre... Enligt de andra så handlar det mest om ordbajseri och det är jag sååå dålig på. Nåväl, vi får se hur det går, det är ingen katastrof om jag misslyckas, har ju faktisk en hel termin till på mig.

Lava är nog iallafall frisk nu. Tur!

Inte öroninflammation?!?

2010-05-25 | 21:09:40
När jag hämtade lillskruttan på dagis idag fick jag höra att hon verkat lite låg idag. Ingen feber eller så men lite lättretad och gnällig. Hon sjöng och babblade på som vanligt hela vägen hem men när vi suttit i soffan och tuttat en liten stund så kände jag att hon började bli alldeles jättevarm. Vis av erfarenhet "visste" jag att fan, hon har öroninflammation. Tryckte tom lite på öronen och hon blev jätteledsen så då var det bekräftat. Akuttid hos doktorn men han tittade i öronen och det var inte inflammerat! Va?!? Snacka om att jag blev förvånad. Men jätteglad såklart, en till antibiotikakur är det sista vi vill ha just nu... Fick ta ett stick i fingret också, det var inte populärt. Jäklar, vad det blöder på småttisar! Jag som nu vant mig vid gamlingarna där man måste pressa som bara den för att få fram en endaste droppe, men här bara rann det. Stackarn blev ju jätterädd, och värre var det när sköterskan skulle sätta på plåster. Sånt har hon ju aldrig haft förut...  Är iallafall himla tacksam att de har receptfria läkemedel på Maxi, det blev att åka dit och inhandla nässpray för att förebygga att det blir nåt skit i öronen, samt flytande Ipren. Flytande ja, för nu har hon bestämt att hon är för stor för suppar. Jag förstår henne... Hon nickade tom när jag sa att då måste vi ta drickmedicin i spruta istället, det är okej nu. Tycker så synd om lilla skrutten, kan hon inte bara få vara frisk jämt?

//Catrin

Virkad flugsvamp

2010-05-24 | 22:09:52
Här kommer den utlovade bilden:-)

Min första virkade svamp:-)

Den blev så liten så jag fick sätta märket på hängaren...  Hoppas din kompis bebis blir glad, Emelie!

Hemtenta och omtenta

2010-05-24 | 17:29:01
Jag känner att jag måste intala mig själv att jag verkligen är glad över att jag går den här utbildningen... Just nu är det inte så himla kul, vill bara ha sommarlov nu! Hemtentainlämning OCH världens största omtenta på fredag.

På lördag blir det i allafall nostalgitripp ner till Ösmo då årets största händelse i byhålan äger rum.. *trumvirvel*  Ösmo marknad!!! Alltid trevligt att gå och titta på alla små pyssel- och loppisstånd. Med lite tur finns där stickade barnkoftorna med applikationer på där, så vi kan köpa en ny till Lava. Den gamla favoriten är nu officiellt urvuxen och skänkt till bebis Agnes<3

Btw så hr jag sålt en Syster C-pryl:-) :-) :-)  En liten virkad flugsvamp. Bild kommer så fort Jonas laddat över dem från kameran.

//Catrin