Tandläkare och semester

2010-07-27 | 14:58:15
Jag har från och till de senaste veckorna haft lite lagom ont i tand. Då jag tycker det är rätt obehagligt med tandläkare testade jag metoden att ignorera värken samt proppa i mig Ibumetin. Men att käka Ibumetin varenda dag känns inte helt okej så till slut tog jag mod till mig och bokade en tid. Var där idag och är helt lycklig. Fick beskedet att jag har fina, välskötta, hela tänder (röntgade tom för att vara säker), smärtan beror på spänningar och stress. Egentligen kom det väl inte egentligen som en överaskning, hade likadant för tre år sedan. Tandläkaren rekommenderade semester som botemedel, vilket passar alldeles utmärkt:-)

Vi åker äntligen till Malmjärn i morgon igen. Lava har tjatat och tjatat, " Jag vill åka till Mjamjam, mamma, jag vill åka till Mjamjam. Pappa följa med, mamma följa med, Ozzy följa med och Lava följa med. Anders komma och leka på mig då?"

Gamla bloggen...

2010-07-22 | 19:50:57
Hehe, kikade in på gamla bloggen...   Enjoy!

Väx inte så fort!

2010-07-21 | 14:14:06
Igår ville Lava helt plötsligt sova i sin egen säng. Visst, hon ville att jag skulle ligga bredvid, men ändå. Kändes lite snopet att sedan gå och lägga sig i stora sängen utan henne...

På ett sätt känns det lite kul ändå, att kunna knäppa alla "barn måste sova i egen säng från början, annars kommer du få dela säng med dom tills de flyttar hemifrån"-förespråkare på näsan. Vi har gjort det vi har känt har varit rätt, nämligen att lita på att hon själv kan bestämma när hon är redo för ett sånt steg. Och det kunde hon! Då slipper man bråka och domdera. Dessutom får man lyxen att gosa ihop sig med världens goaste unge på nätterna. Skulle aldrig vilja vara utan det, även om det innebär att man ibland sover med ett ben rakt över halsen, eller får en mardrömsspark i magen.

Som tur är kom hon över till vår säng efter några timmar så jag kunde sova ordentligt:) Men hon har verkligen börjat bli stor nu, det får inte gå för fort....

Nytt badrumsskåp, äntligen!

2010-07-08 | 21:43:35
Hej!


Inspirerad av min favorit-bloggerska Lady Dahmer och av det faktum att vi just skruvat ihop och organiserat vårt nyinköpta badrumsskåp så lägger jag nu ut det till allmän beskådan. Så alla ni som i smyg brukar titta in i folks badrumsskåp när ni är på besök, varsågoda!


Äntligen har vi ett som vi nästan får plats med allt i. Så himla skönt! Och praktiskt med speglar på båda dörrarna:-)